Gozar kelimesi 'keyif almak', 'tadını çıkarmak' veya 'eğlenmek' anlamına gelir. Bu, günlük konuşmada sıkça kullanılan ancak şarkılarda genellikle daha coşkulu bir bağlamda karşımıza çıkan bir fiildir.
Bu şarkıda Selena, herkesi dans etmeye ve müziğin tadını çıkarmaya davet ederken bu kelimeyi kullanıyor. "Todos vamos a gozar" (Hepimiz keyif alacağız) diyerek dinleyicilere neşeli ve eğlenceli bir atmosfer vaat ediyor. Bu kelime, şarkının genel enerjisini ve Latin müziğinin kutlama ruhunu çok iyi yansıtır.
Tejano müziğinin kraliçesi Selena, bu şarkıda bizi doğrudan dans pistine çağırıyor ve kimseye oturma şansı tanımıyor. Şarkı, ilk saniyesinden itibaren adeta bir parti komutu gibi çalışıyor: "Nadie se quede sentado / Todos vamos a bailar" (Kimse oturmasın / Hepimiz dans edeceğiz). Selena içindeki o durdurulamaz enerjiyi "Siento algo que me mueve" (Beni hareket ettiren bir şey hissediyorum) diyerek anlatıyor ve ardından herkesin bir partner bulmasını istiyor.
Sözler son derece doğrudan ve enerjik. Karmaşık hikayeler aramak boşuna; bütün olay ritmin peşine takılmakta. Şarkıda "Mueve, mueve la cintura" (Belini salla, salla) ve "Todos, las manos en alto / Y griten, griten con locura" (Herkes eller havaya / Ve çığlık atın, deliler gibi çığlık atın) sözleriyle tam bir festival havası yaratılıyor. İspanyolcadaki gozar (keyif almak, tadını çıkarmak) fiilini bu parçada tam anlamıyla hissediyorsunuz.