되물어주는 [doemureojuneun], birinin söylediği şeyi karşılık olarak yeniden sormak veya cevap bekler gibi geri sormak anlamına gelir. Günlük konuşmada sık duyulmayan, duygusal ve şiirsel bir ifadedir.
Şarkıda gece gökyüzü, anlatıcının “오늘은 괜찮아” [oneureun gwaenchana] sözünü sanki ona geri soruyormuş gibi tasvir edilir. Bu kullanım, yalnızlık hissini ve gökyüzünün bir insan gibi cevap veriyormuş yanılsamasını etkileyici biçimde anlatır.
DAY6’in “All Alone” şarkısı, gecenin içinde kendi kendine “Yalnız değilim” demeye çalışan birinin iç sesini anlatıyor. Anlatıcı, gökyüzüne güçsüzce konuşuyor ve sanki gece gökyüzü ona “Bugün iyisin” diye karşılık veriyormuş gibi davranıyor. Fakat hemen ardından gerçeği kabul ediyor: Aslında yalnız. Günün sonunda eve döndüğünde ona “Çok yoruldun, eline sağlık” diyerek sarılacak birinin olmasını istiyor. Bu istek aklından geçerken bile yanında sadece ay ışığı ve soğuk gece havası var. “Yalnızım” sözünün tekrar tekrar gelmesi, saklamaya çalıştığı gerçeği oldukça doğrudan söylüyor.
Şarkının en güzel taraflarından biri, yalnızlığı büyük sözlerle değil, küçük günlük anlarla anlatması. Sabah evden çıkarken birinin “Bugün de elinden geleni yap” demesini bekliyor; gece ise cevap vermeyen gökyüzüne kızıyor. Yine de umudun küçük bir izi var: Aradığı kişinin aynı gece gökyüzüne bakıyor olabileceğini düşünüyor. Henüz buluşmuş değiller, ama aynı ay ışığının altında olduklarına inanıyor. “All Alone” bu yüzden hem sessiz bir gece yürüyüşü gibi hem de insanın kendi kendine söylediği, pek de ikna edici olmayan “İyiyim” cümlesi gibi.