Gozar, “keyif almak”, “zevk çıkarmak” veya “eğlenmek” anlamına gelir. Şarkıdaki “bueno pa’ gozar” ifadesi, ritmin dans edip eğlenmek için harika olduğunu anlatır; buradaki pa’, konuşma dilinde para kelimesinin kısaltmasıdır.
Santana’nın bu kısa ve tekrarlı şarkısında sözler, bir hikâye anlatmaktan çok ritmi dinleyiciye doğrudan hissettiriyor. “Rrrr, sabor” [Rrrr, lezzet/heyecan] ile başlayan parça, ardından “Oye cómo va” [Dinle, nasıl gidiyor] diye sesleniyor. “Mi ritmo” [Benim ritmim] ve “Bueno pa’ gozar” [Keyif yapmak, eğlenmek için iyi] sözleri, anlatıcının ritmini övüp herkesi ona kulak vermeye çağırıyor. Buradaki “pa’”, İspanyolcada günlük konuşmada “para”nın kısalmış hâli.
“Mulata” [Mulat kadın] sözcüğü her tekrarın sonunda geliyor. Bu kelime, tarihsel olarak karışık Afrika ve Avrupa kökenli bir kadını tanımlamak için kullanılmıştır; günümüzde bazı kişiler bu ifadeyi rahatsız edici veya eski moda bulabilir. Şarkıda kelime, ritme eşlik eden doğrudan bir hitap gibi duruyor. Sözlerin aynı döngü içinde tekrar edilmesi de fikri basit ve eğlenceli tutuyor: Dinle, ritmi duy ve onunla keyif yap.