Το «błagać» σημαίνει «ικετεύω» ή «παρακαλώ θερμά». Είναι μια δυνατή λέξη που εκφράζει μια βαθιά και έντονη έκκληση.
Στο τραγούδι, ο Grzegorz Hyży χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει την επιθυμία του να ικετεύσει την αγαπημένη του για «περισσότερα», υποδηλώνοντας μια έντονη λαχτάρα και εξάρτηση από την παρουσία της. Η επανάληψη της λέξης τονίζει την απελπισία και το πάθος του.
Το τραγούδι "O Pani!" του Grzegorz Hyzy είναι μια έντονη έκκληση για να παραμείνει κανείς συνειδητός και ζωντανός μέσα σε μια σχέση. Ο τραγουδιστής ζητά να μην "πέσει αναίσθητος στο πεζοδρόμιο" ("nie pozwól, bym upadł nieprzytomny na bruk"), υποδηλώνοντας έναν φόβο απώλειας της σύνδεσης ή της ίδιας του της ύπαρξης.
Είναι σαν να λέει, "δεν θα υπάρξουν δεύτερες ευκαιρίες, δεν θα υπάρξουμε δεύτερη φορά" ("Nie będzie drugich szans, nie będzie drugich nas"), τονίζοντας την μοναδικότητα και την οριστικότητα αυτής της σχέσης. Η επανάληψη του "Πάρε με στα αστέρια" ("Zabierz mnie do gwiazd") είναι μια παράκληση για ένταση, για να βιώσει ξανά την κορύφωση, να προσευχηθεί και να ικετεύσει για περισσότερα ("bym kolejny raz modlił się i błagał Cię o więcej"). Είναι μια αναγνώριση ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα ("nic nie trwa wiecznie"), αλλά παρόλα αυτά, θέλει να ζήσει αυτή τη στιγμή στο έπακρο, ζητώντας επίμονα "περισσότερα" από την αγαπημένη του.